SOE (European Society of Ophthalmology) Başkanı Dr. Wagih Aclimandos Derneğimize Yeni COVID 19 İle İlgili Mesaj Yolladı.



Sayın SOE Başkanı mesajında hiçbir şeyin normal görünmediği bir dönemden geçtiğimizi, bazı meslektaşlarımızın kendilerini izole ettiklerini, bazı meslektaşlarımızın da ön cephede mücadele ettiklerini ifade etti. 

Dr. Aclimandos “ Yüz yüze iletişimin bozulmuş olduğu çağımızda pandemi nedeni ile oluşacak uzun süreli sosyal izolasyonun, toplumun sosyal dokusunu iyice bozulacağından endişe ediyorum. Bugünlerde teknoloji ve sosyal medya iyi ki bizim iletişim altında olmamızı sağlıyor, WhatsuppApp şakaları olmasa ne yapardık “diyor.

SOE Başkanı Dr. Wagih Aclimandos “ Özetle, lütfen ülkenizdeki gelişmelerden bizi haberdar edin, iletişimimizi geliştirmek ve yaratıcı ve yenilikçi olmak için bu fırsatı değerlendirin. Sahip olduğumuz her şeyi takdir edelim ve mizah anlayışımızı koruyalım. En önemlisi, birbirimize yardım etmemiz gerektiğini unutmayın. Lütfen deneyimlerinizi, fikirlerinizi, öğreneceğiniz dersleri meslektaşlarınızla ve bizimle paylaşın ve gerekirse yardım istemekten çekinmeyin. Hepimiz birbirimiz için buradayız” diyerek bu zor zamanlarda çalıştığımız ortamlar ile ilgili paylaşımlarda bulunmamızı tavsiye ediyor. 

Düzenleyen: Dr. Ziya Kapran